Погрожував прикордонникам прострелити ноги: на Закарпатті затримали чоловіка без документів

 Погрожував прикордонникам прострелити ноги: на Закарпатті затримали чоловіка без документів

На Закарпатті військовослужбовці Чопського загону затримали правопорушника, який знаходився у прикордонні без документів та погрожував правоохоронцям фізичною розправою.

Під час несення служби прикордонний наряд зупинив легковий автомобіль, в якому перебували двоє осіб. На вимогу правоохоронців водій надав документи, що посвідчують його особу, а пасажир, чоловік середнього віку, відмовився.

Згодом з’ясувалося, що він не має при собі жодних документів. Коли чоловіка попередили, що перебування у контрольному прикордонному районі без документів, що посвідчують особу, тягне за собою адміністративну відповідальність, він став агресивно поводитися. Правопорушник відмовлявся назвати своє ім’я, лаявся, погрожував прикордонникам, що поб’є та прострелить ноги.

Чоловіка затримали в адміністративному порядку. На місце події прибула група реагування, також викликали співробітників Національної поліції. Затриманого доставили у прикордонний підрозділ для зʼясування обставин правопорушення, встановлення особи та складання адміністративно-процесуальних матеріалів.

Окрім порушення прикордонного режиму,  у діях жителя Закарпатської області вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст. 345 КК України «Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу». Повідомлення про виявлення ознак цього правопорушення направлено на адресу Нацполіції.

Джерело

Новости Украины