Дієтолог назвала пряність, якою вона посипає всі страви, і ось чому

Це цінне доповнення до раціону.

Це універсальна пряність, яку можна легко додавати в різні страви / фото ua.depositphotos.com

Кориця — дуже корисна пряність, особливо для зниження рівня цукру в крові. Дієтолог Ілана Мюльштейн зізналася, що через цю властивість, додає корицю практично у кожну страву, пише shefinds.com.

Таку здатність прянощі підтверджують деякі дослідження. Все це робить корицю цінним доповненням до дієти для тих, хто хоче контролювати рівень цукру в крові.

Як кориця впливає на рівень цукру в крові

Зазначається, що кориця вивчалася на предмет її здатності покращувати чутливість до інсуліну. Інсулін — це гормон, який має вирішальне значення для регулювання рівня цукру в крові, а підвищена чутливість означає, що організм може ефективніше використовувати інсулін, допомагаючи підтримувати стабільний рівень цукру в крові.

Відео дня

Також вказується, що кориця може уповільнити всмоктування вуглеводів у тракті. Це може сприяти запобіганню різких стрибків рівня цукру в крові після їжі, забезпечуючи більш поступове вивільнення енергії.

Читайте також:

Чи шкідливо їсти після 20:00: що кажуть дієтологи та дослідження

Що відбувається з вашим тілом, коли ви їсте цибулю-порей щодня

Названо 6 суперпродуктів для сильного та здорового серця

Враховуючи потенційну користь кориці, це універсальна пряність, яку можна легко додавати в різні страви. Наприклад, посипати корицею вівсянку, йогурт або використовувати її у випічці. І це лише кілька способів насолодитися її смаком, підтримуючи при цьому загальний стан здоров’я.

Нагадаємо, раніше дієтолог назвала спецію №1 для зниження рівня холестерину.

Джерело

Новости Украины