Ідеально запечена картопля Гордона Рамзі: ви не повірите, чим заправляти

Цей рецепт здивує багатьох.

Картопля вийде ароматною і хрусткою / фото ua.depositphotos.com

Знаменитий шеф-кухар Гордон Рамзі поділився унікальним рецептом приготування смаженої картоплі.

Щоб картопля вийшла ароматною і хрусткою, кулінар додає чилі і куркуму.

Спочатку він переміщує картоплю в підсолену воду, доводить до кипіння і варить близько восьми хвилин. Після цього він додає трохи солі і перцю і інші прянощі за рецептом, трохи пізніше — оливкова олія, щоб спеції рівномірно покрили картоплю.

Відео дня

Потім Гордон кладе картоплю на деко з невеликою кількістю оливкової олії і готує її при температурі 200°c близько 40 хвилин.

До цього можна струсити картоплю на підносі, щоб переконатися, що вона не прилипає одна до одної.

Читайте також:

Експерт назвав кращі ліниві способи схуднути за місяць

Чому варто їсти мигдаль щодня: дослідження показало вражаючу користь горіха

Знайдено «найздоровіший сніданок у світі», який їдять 100-річні люди

Раніше УНІАН писав, як приготувати ідеальну запечену картоплю. При цьому рецептом ділився телевізійний шеф-поварведущій Джеймс Мартін. Він розробив метод приготування ідеальної запеченої картоплі.

Кулінар запевняє: якщо слідувати його простим радам, картопля вийде хрустким зовні і пишним всередині.

Джерело

Новости Украины