Цей рецепт здивує багатьох.
Картопля вийде ароматною і хрусткою / фото ua.depositphotos.com
Знаменитий шеф-кухар Гордон Рамзі поділився унікальним рецептом приготування смаженої картоплі.
Щоб картопля вийшла ароматною і хрусткою, кулінар додає чилі і куркуму.
Спочатку він переміщує картоплю в підсолену воду, доводить до кипіння і варить близько восьми хвилин. Після цього він додає трохи солі і перцю і інші прянощі за рецептом, трохи пізніше — оливкова олія, щоб спеції рівномірно покрили картоплю.
Відео дня
Потім Гордон кладе картоплю на деко з невеликою кількістю оливкової олії і готує її при температурі 200°c близько 40 хвилин.
До цього можна струсити картоплю на підносі, щоб переконатися, що вона не прилипає одна до одної.
Читайте також:
Експерт назвав кращі ліниві способи схуднути за місяць
Чому варто їсти мигдаль щодня: дослідження показало вражаючу користь горіха
Знайдено «найздоровіший сніданок у світі», який їдять 100-річні люди
Раніше УНІАН писав, як приготувати ідеальну запечену картоплю. При цьому рецептом ділився телевізійний шеф-поварведущій Джеймс Мартін. Він розробив метод приготування ідеальної запеченої картоплі.
Кулінар запевняє: якщо слідувати його простим радам, картопля вийде хрустким зовні і пишним всередині.