Швидка запечена яєчня від Джеймі Олівера: секрети традиційного рецепта

Корисна страва готується приблизно 10 хвилин.

Джеймі Олівер розкрив секрети приготування запеченої яєчні / колаж УНІАН зі скріншотів

Яєчня — безпрограшний варіант сніданку, і цю страву можна зробити корисною, якщо приготувати її у духовці.

Секрети приготування традиційної запеченої яєчні розкрив зірковий кухар — британець Джеймі Олівер. Таку страву для двох осіб не надто складно приготувати, і це не займе багато часу — знадобиться приблизно 10 хвилин.

Вам потрібні такі інгредієнти:

Відео дня

  • 4 яйця;
  • масло;
  • сіль;
  • перець.

Щоб приготувати страву візьміть форму для випікання невеликого об’єму, а потім змастіть її маслом і присипте дно сіллю та перцем. Після цього вбийте у форму яйця так, щоб не пошкодити жовтки.

Читайте також:

Що таке «нівроку»: Авраменко пояснив значення колоритного слова

Це заважає домогтися успіху: названо 10 поганих звичок

Випікайте яйця у духовці 7-10 хвилин. Страва вважається готовою тоді, коли білок застигне, а жовтки ще залишаться рідкими. Таку яєчню можна подавати з тостами.

Ось такий цікавий рецепт опубліковано раніше

Джеймі Олівер поділився, як готується найсмачніша у світі картопля в духовці — рецепт розрахований на 10 осіб.

Щоб приготувати цю страву вам знадобиться середня картопля (бажаний сорт — «Маріс Пайпер»), часник, свіжа шавлія, гусячий жир або несолоне вершкове масло й оливкова олія.

Джерело

Новости Украины