Стюардеса пояснила, чому пасажирам не варто брати свою їжу з дому в літак

«Домашня» їжа може бути не тільки небезпечна для самого пасажира, але і здатна зіпсувати політ іншим мандрівникам в літаку.

Пасажирів закликають не брати «домашню» їжу в літак / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Багато мандрівників все частіше беруть з собою в дорогу заздалегідь приготовлену вдома їжу, щоб не платити завищену ціну за перекус в аеропорту або на борту літака.

І хоча на перший погляд це здається ідеальним рішенням для економії грошей, воно може не тільки привести до харчового отруєння самого мандрівника, але і зробити політ нестерпним для всіх інших пасажирів літака, написала в своєму блозі для Sun Online Travel досвідчена стюардеса.

«Багато людей готують собі курячі салати або сендвічі та роли з м’ясом, не думаючи про те, що в їхніх рюкзаках або валізах не вистачає холодильника. Вам потрібно подумати про час, який вам знадобиться, щоб дістатися з дому до аеропорту, потім через аеропорт і на літак. Деякі люди зберігають цю їжу в боксі в сумці до шести годин, перш ніж взяти її з собою в літак і з’їсти. Це потенційно може завдати шкоди вашому шлунку, і єдине видовище, яке ви побачите під час відпустки в місті, – це внутрішня частина унітазу вашого готелю», – пояснила вона.

Відео дня

За словами автора блогу, хоча куплена в аеропорту їжа може виявитися на порядок дорожчою за «домашню», принаймні, вона або буде з холодильника, або щойно приготовлена.

Тревел-експерт назвала ідеальний вік для відвідування Діснейленду Експерт розповів, скільки чайових туристи повинні залишати на відпочинку Тревел-блогер назвала три популярні міста Європи, які краще відвідувати взимку Чоловік, який пережив напад акули, дав поради, як не стати жертвою хижака

Крім того, зазначає вона, це позбавить інших пасажирів від затхлого запаху чужого обіду.

«Навіть найм’якший сир на сендвічі з білим хлібом почне трохи пахнути, якщо його залишити в коробці на кілька годин. Але в наші дні люди набагато сміливіші у своїх смаках. Ви коли-небудь потрапляли в пастку в літаку, коли хтось їв рол з квашеною капустою чи кімчі? У мене є такий досвід і це жахливо», – розповіла стюардеса.

При цьому автор блогу додала, що якщо мандрівник все ж твердо налаштований взяти в літак свою їжу, варто подбати про те, щоб це були прості продукти, які довго не псуються без холодильника і не мають різкого запаху.

«Крім цього, ви можете просто з’їсти що-небудь в аеропорту, що цілком може бути найбезпечнішим варіантом», – резюмувала вона.

Як повідомляв УНІАН, раніше стюардеса розповіла, чому більша частина товарів в duty free в аеропортах – це грабіж.

Джерело

Новости Украины